Добродошлица

Ибоља Веселинов – директор
Ибоља Веселинов – директор

Поштовани посетиоци!

Драга децо, родитељи, будући сарадници!

Желим Вам добродошлицу на сајту Предшколске установе „Наши бисери“!

Задовољство нам je информисати Вас, и у овој форми, о нашој установи, њеној историји, догађајима, празницима, манифестацијама, као и о педагошком програму који се у њој одвија. Наиме, остварио нам се давнашњи сан – наша Установa је добила свој сајт.

Разлог израде сајта је:
– бољи увид у свакодневницу и организацију наше Установе;
– информисање родитеља;
– брже и ефикасније пословање путем преузимања образаца;
– пружање информација о нашој Установи свим заинтересованим лицима

Циљ нам је да посетиоци сајта добију ажурне и актуелне вести и информације, свако у складу са својим интересовањима, као и о актуелностима које су употпуњене галеријом слика.

Педагошке смернице:
Наша Установа обухвата 9 насеља у којима имамо укупно 11 објеката, и где васпитно-образовни рад обављају школовани васпитачи. Нашим запосленима је од изузетне важности да деца одрастају и бораве у амбијенту који је извор игре и радости. Тежимо за тим да свако дете добије висок стандард услуга и пријатну атмосферу која ће позитивно утицати на развој његове личности и емоција. Најважније средство за то је игра, која их ослобађа, помоћу које стичу нова искуства и могућност да доживе радост поновног искуства. Заједничка игра и активности са својим вршњацима омогућавају им учење о основним правилима понашања. Важан задатак предшколског васпитања и образовања је учвршћивање и оснаживање вештина код деце. Настојимо да деца припремљена и спремна закораче у основношколско образовање. Са посебном пажњом водимо рачуна о безбедности деце, као и о адекватној чистоћи објеката и њихове околине.

Надам се да ћете, помоћу нашег сајта, добити више информација и потпунију слику о нашој Установи.

Желим Вам корисно претраживање и пријатне тренутке на нашим страницама!
Срдачан поздрав,
Ибоља Веселинов