Gyermekek iratkozása a 2020/2021-es munkaévbe

Tájékoztatjuk a gyermekek szüleit/törvényes képviselőit, hogy az iratkozás 2020. május 11-től május 25-ig lesz Intézményünkben.
Az iratkozás a 2014. március 1. és 2015. február 28. között született gyermekeknek kötelező.
A szülőknek/törvényes képviselőknek, akiknek gyermekei eddig az intézményünkben jártak, nem kell kitölteni a jelentkezési űrlapot, mivel a dokumentációt elismerjük mint benyújtott idei jelentkezést.
Az intézményünkbe első alkalommal iratkozó gyermekeket elektronikusan, dokumentumok benyújtása nélkül íratják a szülők, mivel a dokumentumokat automatikusan megkapjuk a születési nyilvántartásból és a kötelező társadalombiztosítási központi nyilvántartásból. Amikor egy szülő kérelmet nyújt be a www.euprava.gov.rs portálon keresztül, az intézmény iktató számot ad a kérelemnek, és a portálon keresztül tájékoztatja a további lépésekről.
Megjegyzés: a kérelem benyújtása csak a beiratkozás első hivatalos napjától lehetséges, illetve 2020. 05. 11-től.
Az elektronikus úton való iratkozást nem alkalmazhatják a szülők, akik nem a Szerb Köztársaság állampolgárai, ezért arra kérjük ezeket a szülőket, hogy az iratkozásról érdeklődjenek a (024) 874 380 számon vagy e-mailben: nasibiseri@kanjiza.rs

KIEGÉSZÍTŐ DOKUMENTUMOK:

A születési sorrendben 3. vagy 4. gyermek iratkozásához: amennyiben az Intézményünkbe beiratkozó gyermek a család harmadik vagy negyedik gyermeke, szükséges mellékelni:
• A család összes gyermekének anyakönyvi kivonatát,
• Az egyik szülő igazolványának fénymásolatát,
Kitöltött kérvényt
A gondviselő, vagy nevelőszülő által nevelt gyermek részére: végzés a gondviselés, vagy nevelés alá helyezéséről és érvényes végzés a családi pótlékra való jogosultságról.
A gyermekek említett kategóriáira az iratkozás elektronikusan történik, de a kiegészítő dokumentációt be kell benyújtani az intézmény e-mail címére: nasibiseri@kanjiza.rs, feltüntetve a gyermek nevét és vezetéknevét.
Utazó gyermekek: amennyiben a gyermeke utazni fog az óvodába, kérjük jelezze az iratkozás alkalmával.
ORVOSI IGAZOLÁS: MINDEN újonnan beiratkozott gyermeknek igazolást kell benyújtania az illetékes egészségháztól, a gyermek rendszeres védőoltásairól és pszicho-fizikai fejlettségéről. Az orvosi igazolást 2020. augusztus 20-ig kell benyújtani. Az igazolás benyújtása kötelező, ellenben a gyermeket nem fogadjuk az intézménybe.
További információk és utasítások az elektronikus regisztrációhoz elérhetők ITT.
A beiratkozással kapcsolatos összes kérdéssel felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben: nasibiseri@kanjiza.rs, vagy május 11-től (8.00–12.00 óráig) telefonon: (024) 874 380.