Kérdőív a nemek közti egyenlőség feltérképezésére

Tájékoztatjuk Magyarkanizsa község lakosait, hogy kidolgozás alatt van a nemek közötti egyenlőség helyi cselekvési terve Magyarkanizsa községre vonatkozóan. Magyarkanizsa község a Városok és Községek Állandó Értekezletével (Stalna konferencija gradova i opština) együtműködve felmérést végez a lakosság körében azzal a céllal, hogy előmozdítsa és hatékonyabbá tegye fellépését a nemek közötti egyenlőség politikája tekintetében.

A kérdőív a nemek közötti egyenlőség témájához kapcsolódó kérdéseket tartalmazza, azzal a céllal, hogy a válaszok által betekintést nyerjünk a Magyarkanizsa községben élő nők szükségleteibe és problémáiba.
Kérjük a polgárokat (hölgyeket) az anonim kérdőív minél nagyobb számban való kitöltésére.

A kérdőívek átvehetők a következő helyszíneken: a Városháza (Magyarkanizsa, Fő tér 1. szám) ügyfélszolgálati irodájában (2-es számú iroda), a helyi közösségek irodáiban, a Magyarkanizsai Egészségház falusi orvosi rendelőiben és a Horgosi Tiszamenti Vízművek magyarkanizsai és horgosi számlabefizető helyein.

A kérdőív elérhető Magyarkanizsa község hivatalos honlapján: www.kanjiza.rs és Magyarkanizsa község Facebook oldalán is.

A kérdőív elektronikusan is kitölthető:
https://forms.office.com/e/gt6uymUjqC

Kérjük, csatlakozzanak Önök is ennek a közösségünk minden polgára számára fontos dokumentumnak a létrehozásához. Az elektronikus kérdőív elérhető és kitölthető 2023. május 20-ig.

A felméréssel kapcsolatos további információkat a 064/80 62 095-ös telefonszámon, vagy a marina@kanjiza.rs e-mail címen kaphatnak.