Дечија недеља – вртић „Наши бисери“ – предшколска група – Тинде Рац Нађ, Ержебет Катанић

вртић „Наши бисери“
васпитачи: Тинде Рац Нађ, Ержебет Катанић
предшколска група
Кањижа, 04-08.10.2021.