Óvodaépületeink


Gyöngyszemeink óvoda, központi épület, Magyarkanizsa, Karađorđeva 30.
Épület területe: 820 m²
Játszótér, zöld övezet: 3542 m²
Célépület, 1972-ben épült.
Az épületben 6 munkaszoba van, itt összesen 7 tagozat működik, csak délelőtti váltásban, összesen 129 gyermek befogadásával. A tornaterem át lett alakítva munkaszobává. Az épület rendelkezik gyermekmosdóval, felszerelt játszótérrel, magasított kiskertekkel és a gólyafészek webkamerás megfigyelésével. Az emeleti részén kap helyet az adminisztratív részleg és a vezetőség.


Pitypang óvoda, Magyarkanizsa, Széles utca 68.
Épület területe: 820 m²
Játszótér, zöld övezet: 1467 m²
Célépület, 1976-ban épült.
Az épületben 5 munkaszoba van. Délelőtti váltásban 4 tagozat és egy fejlesztő csoport, a délutáni váltásban pedig 2 tagozat működik. Összesen tehát 7 tagozat működik két váltásban, 122 gyermek befogadásával.
Az épület rendelkezik tornateremmel, felújított gyermekmosdóval, központi konyhával, felszerelt játszótérrel és magasított kiskertekkel.


Napsugár óvoda, Magyarkanizsa, Hunyadi János u. 42.
Épület területe: 269 m²
Játszótér, udvar: 647 m²
Ebben az épületben csak a bölcsődei korosztály, 3 bölcsődei tagozat kap helyet, összesen 47 gyermekkel. Аz Intézmény egyetlen nem-célépülete, de felújított állapotú. Az épületben 3 munkaszoba van, emellett rendelkezik felújított gyermekmosdóval, új játszótérrel és magasított kiskerttel, zárt udvarral.


Napraforgó óvoda, Horgos, Bartók Béla 3.
Épület területe: 820 m²
Játszótér, zöld övezet: 1730 m²
Célépület, 1970-ben épült.
Az épületben 6 munkaszoba van. A tornaterem át lett alakítva munkaszobává. Összesen tehát 6 tagozat működik 110 gyermek befogadásával. Az épület konyhával, felújított gyermekmosdóval, felszerelt játszótérrel, magasított kiskerttel, sziklakerttel és parkosított óvoda előtérrel rendelkezik.


Százszorszép óvoda, Kispiac, AranyJános 14.
Épület területe: 320 m²
Játszótér, zöld övezet: 2040 m²
Célépület, 1974-ben épült.
Az épületben 2 munkaszobában 2 tagozat működik, összesen 33 gyermekkel. Az épület saját teakonyhával, felújított gyermekmosdóval, játszótéri felszereléssel és sziklakerttel rendelkezik.


Szivárvány óvoda, Martonos, Szabadságtér 7.
Épület területe: 320 m²
Játszótér, zöld övezet: 1080 m²
Célépület, 1974-ben épült.
Az épületben 2 munkaszoba van és 2 tagozat működik. Az épületbe összesen 38 gyerek kerül elhelyezésre, félnapos és egész napos tartózkodáson. Az épület saját teakonyhával, felújított gyermekmosdóval, felújított játszótérrel és magasított kiskerttel rendelkezik.


Csillagszem óvoda, Adorján, Tito Marsall u. 2
AJ. J. Zmaj Általános Iskolával közös épület2003-ban lett felújítva, és az óvoda különválasztva, célépület.
Épület területe: 320 m²
Iskolával közös udvar, játszótér: 1820 m²
Az óvodás korosztály részére 2 munkaszoba van biztosítva az épületen belül. A 1 tagozatra összesen 20 gyermek jár. Az épületben az iskolával közös tornaterem van. Az óvodaudvarban új játszótéri felszerelés van.


Futrinka óvoda, Oromhegyes, November 29. u. 2.
Épület területe: 290 m²
Játszótér, zöld övezet: 1446 m²
Célépület, 1998-ban épült.
Az épületben két munkaszoba van. Еgy munkaszobában 1 tagozat működik, összesen 22gyerek befogadásával. Az épület saját teakonyhával, játszótérrel és óvoda előtti rendezett virágos kerttel rendelkezik.


Lilliput óvoda, Orom, Radnóti Miklós u. 5
Épület területe: 246 m²
Játszótér, zöld övezet: 2580 m²
Célépület, 1997-ben volt felújítva, bővítve.
Az óvodában 1 tagozat, 18 gyermek befogadásával. Saját teakonyhával, rendezett óvodaudvarral, játszótérrel és esztétikusan kialakított díszkapus bejárattal és rendezett virágos kerttel rendelkezik.


Kuckó óvoda, Tóthfalu, Május 1. u.
Épület területe: 335 m²
Zöld övezet: 835 m²
Célépület, 2002-től használja az óvoda. Az épületben 2 munkaszoba van és 1 tagozat működik. Az óvodába összesen 14 gyermek iratkozott. Az épület saját teakonyhával, új játszótéri felszereléssel, az óvoda körül veteményeskertekkel és rendezett virágos kertekkel rendelkezik.


Bambi óvoda, Velebit, Mandarić Đure u. 9.
Az iskolával közösen használja az óvoda, iskolának épült célépület, kb. 70 éve készült.
Épület területe: 104 m²
Játszótér, zöld övezet: 804 m²

Egy munkaszobában 1 szerb tannyelvű tagozat működik 11 gyermekkel. Az épület óvodához tartozó része fel van újítva. Az épület saját teakonyhával, új játszótéri felszereléssel és rendezett zöld övezettel rendelkezik.