Pályázat a gyermekek iratkozására a 2021/2022-es munkaévbe

Tájékoztatjuk a gyermekek szüleit/törvényes képviselőit, hogy az iratkozás
2021. MÁJUS 10-től MÁJUS 24-ig lesz Intézményünkben.

Az iratkozás a 2015. március 1. és 2016. február 28. között született gyermekeknek kötelező.
A szülőknek/törvényes képviselőknek, akiknek gyermekei eddig az intézményünkben jártak, nem kell kitölteni a jelentkezési űrlapot, mivel a dokumentációt elismerjük mint benyújtott idei jelentkezést.
Az intézményünkbe első alkalommal iratkozó gyermekeket elektronikusan, dokumentumok benyújtása nélkül íratják a szülők, mivel a dokumentumokat automatikusan megkapjuk a születési nyilvántartásból és a kötelező társadalombiztosítási központi nyilvántartásból. Amikor egy szülő kérelmet nyújt be a www.euprava.gov.rs portálon keresztül, az intézmény iktató számot ad a kérelemnek, és a portálon keresztül tájékoztatja a további lépésekről.
Megjegyzés: a kérelem benyújtása csak a beiratkozás első hivatalos napjától lehetséges, illetve 2021.05.10-től.
Az elektronikus úton való iratkozást nem alkalmazhatják a szülők, akik nem a Szerb Köztársaság állampolgárai, ezért arra kérjük ezeket a szülőket, hogy az iratkozásról érdeklődjenek a (024) 874 380 számon vagy e-mailben: nasibiseri@kanjiza.rs

KIEGÉSZÍTŐ DOKUMENTUMOK:

A születési sorrendben 3. vagy 4. gyermek iratkozásához: amennyiben az Intézményünkbe beiratkozó gyermek a család harmadik vagy negyedik gyermeke, szükséges mellékelni:
• A család összes gyermekének anyakönyvi kivonatát,
• Az egyik szülő igazolványának fénymásolatát,
• Kitöltött kérvényt https://predskolskakanjiza.edu.rs/dokumentumok/

A gondviselő, vagy nevelőszülő által nevelt gyermek részére: végzés a gondviselés, vagy nevelés alá helyezéséről és érvényes végzés a családi pótlékra való jogosultságról.
A gyermekek említett kategóriáira az iratkozás elektronikusan történik, de a kiegészítő dokumentációt be kell benyújtani az intézmény e-mail címére: nasibiseri@kanjiza.rs, feltüntetve a gyermek nevét és vezetéknevét.

Utazó gyermekek: amennyiben a gyermeke utazni fog az óvodába, kérjük jelezze az iratkozás alkalmával.

ORVOSI IGAZOLÁS: MINDEN újonnan beiratkozott gyermeknek igazolást kell benyújtania az illetékes egészségháztól, a gyermek rendszeres védőoltásairól és pszicho-fizikai fejlettségéről. Az orvosi igazolást 2021. augusztus 20-ig kell benyújtani. Az igazolás benyújtása kötelező, ellenben a gyermeket nem fogadjuk az intézménybe.
A beiratkozással kapcsolatos összes kérdéssel felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben: nasibiseri@kanjiza.rs, vagy május 10-től (8.00–12.00 óráig) a következő telefononszámon: (024) 874 380.
Útmutató az elektronikus iratkozáshoz
1. lépés – Látogasson a www.euprava.gov.rs oldalra (CHROME böngésző)
2. lépés – A jobb felső sarokban, kattintson a ”Moja eUprava”-ra.
3. lépés – Regisztráljon, iratkozzon fel.
A regisztráció alkalmával határozza meg a felhasználói nevét és a jelszót.
4. lépés – A menüben kattintson a következő ikonra ”Građani-usluge-deca-eVrtić”.
5. lépés – Kattintson a kívánt óvódai intézményre, majd klikk a ”Pokreni uslugu”-ra.
6. lépés – A képernyőn ”Prijava dece” bejelentkezés az iskoláskor előtti intézménybe, itt fontos, hogy mindent mezőt kitöltsön.
7. lépés – Kattintson a ”Sledeći korak”-ra, ekkor fog megtörténni az adatok ellenőrzése, majd végezetül kattintson a ”Podnesi prijavu” – ikonra.